2022-04-26 07:42:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Most minden részlet a helyére kerülhet

Napi horoszkóp április 26-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Szerencsés napod lehet ma, még szorult helyzetekből is nagyszerűen ki tudod vágni magad. Minél nehezebb a helyzeted, annál jobban járhatsz a végén a napi horoszkóp szerint. Ez persze nem azt jelenti, hogy direkt keresned kellene a veszélyt...


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz együttáll a Neptunusszal, ami romantikus energiákat és spirituális élményeket egyaránt hozhat. Ma mélyebb szinten vagy képes kapcsolódni másokhoz, és olyan beszélgetéseket tudsz folytatni, amik során valóban megérteted magad, és megérted a másikat.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Energikus és találékony vagy a mai napon. Különösen a főnökeidet kápráztatod el zseniálisabbnál zseniálisabb ötleteiddel. A megvalósítás már nem annyira könnyű, ahhoz szükséged lesz másokra is.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Vénusz-Neptunusz együttállás miatt most könnyebben megragadható, és megfogalmazható, amit néha saját magad sem tudsz: hogy mire is vágysz valójában. Ezzel pedig bevonzhatod az igazit és a boldogságot az életedbe.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szereted kimondani, amit gondolsz, és azt is tudni akarod, hogy a partnered miként gondolkodik kettőtök kapcsolatáról. Ma lehetőséged lesz rá, hogy megértsd a másik mozgatórugóit.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Vénusz-Neptunusz együttállása felébreszti benned a nyitottságot a spiritualitásra. Most olyan élményeid, érzéseid és megéléseid lehetnek, amik még közelebb hoznak egymáshoz a pároddal.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Sok a változás az életedben. A nagy tervek most előmozdítóak, épp a tervezgetés, az elgondolás hiánya okoz zavart a kapcsolatban. Merj álmodni, együtt a másikkal! Most minden részlet a helyére kerülhet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma végre nyíltan és őszintén megmondhatod a véleményedet valakinek, és egyben megbeszélheted a problémáidat egy lelki társsal. Akárkit jelölj is ki erre a „posztra”, az illető megtiszteltetésnek fogja érezni, hogy erre kiválasztottad őt.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Valami rejtélyes esemény várható a közvetlen környezetedben. Helyesen tennéd, ha utána járnál. Persze csak okosan, hátha nincs is semmiféle alapja aggodalmadnak. Lehet, hogy csak pletyka az egész.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma kockára teszel valamit valaki más érdekében. Lehet, hogy ez csupán egy kisebb összeg, de lehet, hogy akár a jó híredet is képes vagy feláldozni. A lényeg, hogy önmagad előtt tiszta legyen, és a lelkiismereted rendben legyen!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma kicsit káoszosan indul a napod, de aztán annál szebben körvonalazódik minden. Egy rejtélyes ügyre is megoldást találhatsz, és te leszel az egyetlen, aki tényleg átlátja az összefüggéseket.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Vénusz és a Neptunusz együttállása miatt erős, a lelked mélyéből fakadó érzelmek keríthetnek a hatalmukba. Ezt most elősegítheti egy csodálatos szerelmi kapcsolat is, amiben úgy érzed, teljes fényében megélheted önmagad.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: